Jump to content

Welcome to PISTOLARII România @ Since 2011
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Toggle shoutbox Shoutbox Open the Shoutbox in a popup

@  Serban : (29 February 2024 - 01:44 PM)

re

@  DwL : (29 February 2024 - 12:04 PM)

re

@  CraZy- : (29 February 2024 - 11:22 AM)

Neata

@  Nobody : (29 February 2024 - 10:33 AM)

Re

@  mindfreak. : (29 February 2024 - 10:04 AM)

Neata

@  btxp3dro : (28 February 2024 - 03:14 PM)

https://pistolarii.ro/index.php?/topic/404-banlist-btxp3dro/

@  heroiNNa : (27 February 2024 - 02:54 PM)

Salut

@  Nobody : (27 February 2024 - 01:29 PM)

Salut

@  E R R O R : (27 February 2024 - 01:20 PM)

Neata :)

@  E R R O R : (25 February 2024 - 01:35 PM)

Salut! Am lăsat ieri la postul lui Dwl pozele făcute lui azen și wg-ul, va rog sa va dați o părere înainte de ședință. Este la staff only. Mulțumesc!

@  Serban : (24 February 2024 - 06:58 PM)

da?

@  heroiNNa : (24 February 2024 - 05:59 PM)

Salut

@  FrunzaB : (24 February 2024 - 05:06 PM)

serban !

@  Lovely : (24 February 2024 - 04:25 PM)

hai noroc

@  Nobody : (24 February 2024 - 12:18 PM)

:))

@  CraZy- : (24 February 2024 - 12:15 PM)

Abia m'am trezit Nobody. Ajunge atâta somn :))))

@  Nobody : (24 February 2024 - 12:05 PM)

Culca-te! :)

@  CraZy- : (24 February 2024 - 11:56 AM)

Neața!

@  Nobody : (24 February 2024 - 11:42 AM)

:)))

@  valentinn : (24 February 2024 - 11:01 AM)

buna dimineata la cafeluta sa aveti un zambet minunat :))


[Horoscop] 4.11.2023


  • This topic is locked This topic is locked
2 replies to this topic

#1
Guest_M0taNeL^_*

Guest_M0taNeL^_*

  • Guests
  • Warns
Berbec
Începutul zilei de 4 noiembrie 2023 pare promițătoare pentru Berbeci. Pe parcursul zilei, aceștia vor dori să adauge puțină sare și piper activităților pe care le fac zi de zi, așa că își dau singuri provocări.
Este un exercițiu foarte bun pentru ei pentru a se putea descoperi în adevăratul sens.
Este bine ca în această zi de sâmbătă Berbecii să se reunească cu prieteni vechi, dar și cu rudele îndepărtate. Conversațiile vor fi pe placul lor.
 
Taur
Taurii au o zi ocupată cu diverse întâlniri. Ei sunt foarte sociabili, iar astăzi ar putea reîntâlni persoane pe care le cunosc, dar cu care nu au vorbit foarte mult. 
În ceea ce privește viața personală a nativului Taur, eforturile pe care le fac în relația amoroasă se pot dovedi a fi un eșec. Emoțiile negative provocate de situația amoroasă vor fi ușor „acoperite” de norocul pe plan profesional. 
Taurii s-ar putea transfera de la firma care lucrează sau pot primi o promovare neașteptată în decursul acestei zile.
 
 
Gemeni
Gemenii sunt încurajați să exploreze noi oportunități care le-ar putea veni în cale. Visele nativilor Gemeni sunt la cote maxime azi, iar motivația și inspirația sunt „la ele acasă”. Este important ca Gemenii să aștepte răspunsuri favorabile de la cei din jurul lor și să nu se lase mai prejos.
 
Nativii zodiei învață să se aprecieze la adevărata lor valoare și așa ar trebui să facă și cei din jurul lor. În această zi vor primi ajutor din partea celor din jur.
Condiția lor financiară poate înflori neașteptat pe parcursul zilei, de aceea este bine ca Gemenii să își gestioneze cheltuielile.
 
 
Rac
Racii se pot confrunta cu critici din parte oamenilor din jurul lor. Este bine să nu lase nimic să îi afecteze în această zi. Este important să-și dedice această zi de sâmbătă propriei persoane, făcând activități frumoase și liniștitoare pentru sufletul lor. 
Micile plăceri ale vieții nu trebuie neglijate sub nicio formă astăzi. După o perioadă mai tensionată în viața lor, Racii sunt în sfârșit răbdători cu ei înșiși. Putem spune că este o zi excelentă pentru ei.
 
 
Leu
Ziua de 4 noiembrie 2023 aduce multe oportunități în viața nativului Taur. Este indicat ca această zodie să petreacă timp cu familia și cu prietenii cei mai apropiați și să își împărtășească întâmplările din cursul săptămânii. Astfel pot afla părerea celor din jur care contează cu adevîrat pentru ei.
 
Leii trebuie să fie cumpătați cu cheltuielile și să nu se arunce în datorii în urma unor cumpărături impulsive. Altfel, ei nu vor avea niciun fel de problemă în această zi. 
 
Fecioară
Fecioarele sunt descurcărețe în această zi de sâmbătă. Ele găsesc soluții pentru problemele care au persistat o perioadă mai lungă. 
 
Totodată, viața este surprinzătoare, iar în cazul Fecioarelor, ei bine, ele au parte și de câteva schimbări neașteptate. În primă fază ele pot opune rezistență acestor schimbări, însă apoi, treptat, ele vor reflecta asupra situației date și vor înțelege motivele din spatele acesteia.
 
Nativii zodiei Fecioară trebuie să-și asculte intuiția în această zi.
 
Balanță 
Balanțele pot avea parte de evenimente favorabile în această zi. Totodată, există șanse destul de mari să planifice o ieșire cu o persoană specială. Dacă nu, pot ieși oricând cu familia sau prietenii.
 
Cert este că ziua de 4 noiembrie 2023 va fi una cu adevărat bună pentru nativii zodiei. Pe lângă ieșiri, Balanțele pot merge la shopping și se pot răsfăța cu mâncarea lor preferată. Nimic nu îi va relaxa mai mult decât un comportament adecvat față de propria persoană. Este ziua lor!
 
 
Capricorn 
Capricornii pot fi doborâți ușor astăzi. Mai mulți oameni pot încerca să facă glume nesărate la adresa nativilor Capricorn, dar este important ca ei să se mențină pe poziții. 
Totodată, de cealaltă parte, Capricornii trebuie să aibă grija la cuvintele pe care le rostesc celor dragi. Ele pot ajunge să doară. În timpul zilei nativii Capricorn pot acumula frustrări pe care este important să învețe să le gestioneze singuri. 
 
 
Vărsător 
Vărsătorii vor avea parte de momente excepționale în această zi de sâmbătă. În plan amoros, ei vor avea parte de prosperitate și de înțelegere din parte partenerului.
 
În ceea ce privește condiția financiară, ei nu vor avea niciun fel de probleme legate de aceasta, ba chiar au șansa să câștige mai mulți bani într-un timp relativ scurt. 
 
Astăzi, Vărsătorii tind să se gândească foarte mult la persoanele dragi.​
 
Pești
Peștii întâlnesc oameni noi și buni astăzi. De asemenea, ei pot avea parte de vești foarte bune legate de achiziția unei locuințe superbe sau legate de o viitoare călătorie.
 
Ei sunt încântați de tot ceea ce le oferă viața în această zi și radiază din toate unghiurile. Cei dragi observă acest lucru și îi felicită pentru eforturile depuse de ei în ultima perioadă. 
 
Pe seară, Peștii se pot aștepta la o întâlnire romantică incredibil de frumoasă.
 
Scorpion.
Există o tensiune majoră acumulată în cuplu sau alte relații importante. Poate exploda astăzi pentru că nimeni nu va mai vrea să se gândească la consecințe, oricare ar fi acestea.
 
Săgetător.
Iese la lumină o stare de conflict accentuat între ceea ce trebuie să faci la locul de muncă, pentru a obține anumite rezultate, și ceea ce trebuie să faci, neapărat, pentru a-ți păstra sau recupera starea de sănătate.
 


#2
Guest_Tiberiw_*

Guest_Tiberiw_*

  • Guests
  • Warns

Hai cu scorpionu motane #3
Guest_M0taNeL^_*

Guest_M0taNeL^_*

  • Guests
  • Warns

T/C. 

 

PS: Scuze, Tibi! 


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users