Numele dvs: C2H5OH
Numele adminului reclamat: J4cKp0t^
Data/ora si harta: 21.03.2025 in jurul orelor 18.00, harta inferno
Motiv reclamatie: Nu ia placut ca lam omorit ))), imi scria sa-mi schimb arma, mea dat multe slapuri in timpul jocului, alta runda cu cuvintele (SA NU REPET DE DOUA ORI) am primit si slay, apoi sa inceput o nebunie de comentarii din partea lui si a varului sau kaze, sincer sa va spun nici la universitate nu am citit atit texte in asa scurt timp, aveam impresia ca ii iesia fum din degete )))! Ba ca nu se permite sa joc cu arma, ba ca eu is un nimic in joaca de aceea ma folsesc de ia, ba ca nu stiu a scrie, ba ca eu lam injurat, apoi lam injurat si pe varul lui, ceva si de virsta mea sa aninat, multe scria deja nu mai atrageam atentia.....! Inaintea situatiei date a vorbit urit si injositor cu alt jucator Anonym! Nu inteleg, j4ck are boala cea a adminilor, sau poate se simte ofensat ca a fost omorit in joaca, poate i sa inceput periaoda ceea a pisicilor !? Apropo, mai este o virgina de admin cu nume ryp, ultimul timp de fiecare data cind il ucid tot se simte ofensat si lasa comentarii umilitoare. Sunt multi admini foarte amabili si onesti aici pe server, de aceea si imi place aici sa joc! Unul joaca mai bine, altul mai rau, nu importa suntem toti egali in joaca! Stiu ca nu e un motiv serios pentru care sa fie pedepsit, vreau doar sa stiti si sa fiti la curent cu atitudinea neserioasa a acestui admin care se vede cu stea in frunte !
Mesaj lui j4ckpot: 1 - Tu nu ai nici un drept sa spui jucatorilor cu ce arma sa joace, cum sa joace si daca ceva nuti place si esti ofensat iti poti da o palma, poate te ajuta! 2 - Imi pare foarte rau ca nu am facut print screen cind dadeai ban la jucatori asa fara motiv si dreptate, ba ca un ukrainean a scris ceva sa vada daca sunt de ai lui in joaca, ba alt jucator nu roman nu tia placut..., cu asa gesturi rasiste nai sa te duci departe! 3 - Daca ai ajuns la virsta de 34 ani, ai admin de mult timp si te porti urit cu jucatorii, atunci se vede ca nai crescut la minte! 4 - Cind tu faci asemenea gesturi umilitoare, jucatori le vad si fac concluzii, in viitor aleg alte servere si cu timpul serverul nu prea se umple, intra doar jucatorii vechi, toti cauta servere aglomerate, cred ca intelegi singur pe ce se hraneste un server!
Dovada: Nu am reusit sa fac print screen!
Cer scuze pentru comparatii , ei merita mai multe.....
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!
Toggle shoutbox
Chat Online Pistolarii Romania
|

Reclamatie J4cKp0t^
Posted 22 March 2025 - 08:43 PM

- seXxX likes this
Posted 23 March 2025 - 06:15 PM

Fara ss-uri nu cred ca se va lua vreo decizie, asteptam parerea lui ERIC
☆ The sky is full of dreams ☆
Posted 28 March 2025 - 06:17 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users