Jump to content

Welcome to PISTOLARII România @ Since 2011
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Toggle shoutbox Shoutbox Open the Shoutbox in a popup

@  Serban : (29 February 2024 - 01:44 PM)

re

@  DwL : (29 February 2024 - 12:04 PM)

re

@  CraZy- : (29 February 2024 - 11:22 AM)

Neata

@  Nobody : (29 February 2024 - 10:33 AM)

Re

@  mindfreak. : (29 February 2024 - 10:04 AM)

Neata

@  btxp3dro : (28 February 2024 - 03:14 PM)

https://pistolarii.ro/index.php?/topic/404-banlist-btxp3dro/

@  heroiNNa : (27 February 2024 - 02:54 PM)

Salut

@  Nobody : (27 February 2024 - 01:29 PM)

Salut

@  E R R O R : (27 February 2024 - 01:20 PM)

Neata :)

@  E R R O R : (25 February 2024 - 01:35 PM)

Salut! Am lăsat ieri la postul lui Dwl pozele făcute lui azen și wg-ul, va rog sa va dați o părere înainte de ședință. Este la staff only. Mulțumesc!

@  Serban : (24 February 2024 - 06:58 PM)

da?

@  heroiNNa : (24 February 2024 - 05:59 PM)

Salut

@  FrunzaB : (24 February 2024 - 05:06 PM)

serban !

@  Lovely : (24 February 2024 - 04:25 PM)

hai noroc

@  Nobody : (24 February 2024 - 12:18 PM)

:))

@  CraZy- : (24 February 2024 - 12:15 PM)

Abia m'am trezit Nobody. Ajunge atâta somn :))))

@  Nobody : (24 February 2024 - 12:05 PM)

Culca-te! :)

@  CraZy- : (24 February 2024 - 11:56 AM)

Neața!

@  Nobody : (24 February 2024 - 11:42 AM)

:)))

@  valentinn : (24 February 2024 - 11:01 AM)

buna dimineata la cafeluta sa aveti un zambet minunat :))


Photo

[Horoscop]11/11/2023


 • This topic is locked This topic is locked
2 replies to this topic

#1
Zohan

Zohan
  Power Of God

 • Members
 • PipPipPipPipPipPip
 • posts
 • 115
 • Warns
Likes
 • Laptop/PC:PC
 • Model Laptop/PC:i3-12th gen
 • Sistem de Operare:Windows 11 Pro
 • Placa Video:1050 ti
 • Procesor:i3-12th gen
 • RAM:16 gb

BERBEC   Astăzi poți să dai dovadă de mare empatie față de oamenii pe care îi întâlnești, pari gata să renunți la locul tău în autobuz sau să-ți ajuți vecina în vârstă să-și ducă sacoșele cu cumpărături. Oare ți-ai propus să fii mai puțin grăbit decât de obicei? Sâmbătă, influența planetei Venus poate indica o petrecere reuşită în program, așa că pune mâna pe telefon și vezi care dintre prieteni poate fi disponibil.

 

TAUR   Sâmbătă ai toate șansele astrale să te simți foarte entuziast și  să arăți o delicatețe extremă în discuțiile tale. Poți să pari mai relaxat și mai dispus să-i înțelegi pe ceilalți. Făcând acest lucru, poți fi sigur că relațiile pot evolua într-un mod pozitiv. Îți poate face o mare plăcere să împărtășești cu cineva mai tânăr, din familie sau din anturaj, tabieturile tale de sâmbătă, transmiterea obiceiurilor poate fi foarte important pentru unii nativi.

 

GEMENI   Nu fi prea dur sau exigent cu tine însuți. Capacitatea ta de muncă este importantă, dar, dacă astăzi simți o ușoară tendință de a visa cu ochii deschiși, poate fi doar efectul conjuncturii astrale sau al oboselii temporare. Îți place să creezi atmosfera aprinzând lumânări și punând muzică de relxare. Poți să dai dovada de rafinament și să înconjori persoana iubită cu atâta tandrețe și atenție, încât se poate lăsa sedusă complet.

 

RAC   Sâmbătă poate fi momentul să-ți faci timp pentru a-ți face confidențe cu cei mai buni prieteni. O discuție serioasă pe subiecte importante îți poate permite să-ți înțelegi mai bine motivațiile. Această aprofundare intelectuală te poate ajuta să vezi mai clar cauzele reacțiilor tale și să poți să pui punctul pe ”i”. Seara, ai putea ieși la un spectacol sau la un concert, chiar într-un club aerisit, resursele tale de energie îți pot permite să te distrezi.

 

LEU  Relațiile tale familiale sau maritale pot căpăta importanță sub influența lunară, iar liberul tău arbitru poate fi puțin subminat, în detrimentul interacțiunilor tale sociale. Poți resimți o mică pierdere a independenței pentru o perioadă scurtă de timp. Acest lucru le poate permite celor din jur să aprecieze și mai mult favorul pe care l-ai oferit. Mândria te poate ruina. Nu este nimic degradant în a-ți recunoaște greșelile, dimpotrivă, poți avea totul de câștigat!

 

FECIOARĂ  Sămbâtă ai toate șansele să simți că este timpul pentru acțiune! Cu tine, weekendurile sunt departe de a fi plictisitoare. Fie cu familia sau cu prietenii, poți avea mai multe idei în tolbă pentru a organiza ieșiri distractive pentru toate vârstele. Serile tale pot fi la fel de animate și de pline de bună dispoziție. Sâmbătă seara pot fi unele petreceri la orizont, trebuie doar să alegi care gazdă îți este mai simpatică.

 

BALANŢĂ   Conjunctura pare să confirme că lucrurile mici din viață te pot mulțumi pe deplin, poți să te bucuri de mediul și de prietenii tăi. Marea ta capacitate de a gestiona întâmplarile neașteptate îți poate permite să iei lucrurile în mod filosofic. Poate te ”paște” un teambuilding sau vreo ieșire cu vreun coleg sau client căruia nu-I poți spune ”nu”, viața profesională poate să nu-ți dea pace nici în weekend, dar ție n-ar trebui să-ți displacă prea mult.

 

SCORPION   Planurile tale pentru sâmbăta acesta par să se învârtă în jurul îmbunătățirii locuinței sau a confortului zilnic. Din fericire, e posibilul să nu fii singurul cu aceste dorințe și să beneficiezi de sprijinul celor din gospodărie. Stelele îți pot recomanda mai multe plante verzi, în living, și cât mai puține draperii și jaluzele, lasă lumină să pătrundă cât mai mult în încăperi, astfel, doctorul va intra cât mai rar în ele, așa se zice…

 

SĂGETĂTOR    Această zi de sâmbătă poate fi foarte plăcută dacă îți poți drămui eforturile, dacă îți permiți câteva momente de lene și dacă ți-ai putea arăta interesul față de aspectele materiale ale rutinei tale zilnice. Cu picioarele bine înfipte pe pământ poți lua unele decizii excelente pentru a-ți face viața mai dulce. Apropos de dulce, mai lasă dulciurile deoparte, urmările consumului în exces pot începe să se facă simțite.

 

CAPRICORN  Sâmbătă te poți simți senin și disponibil, ba chiar gata de joacă, ceea ce poate fi destul de rar la seriosul și pragmaticul Capricorn. Astăzi poți ceda impulsurilor ludice, fie că este vorba despre un joc pe consolă sau un boardgame sau urmăritul unor filme de animație cu copiii din familie sau din anturaj. Îți pot face plăcere cuvintele mai directe ale unei persoane care este mai rezervată, de obicei.

 

VĂRSĂTOR   Sâmbătă, astrele spun că poți să-ți exprimi nemulțumirile, dacă e musai, dar că ar fi bine să o faci într-un mod neagresiv. În caz contrar, riști să trezești mânia partenerului și s-ar putea să regreți cu adevărat, ulterior. Dacă rămâi lucid și iei lucrurile mai ușor, poți obține rezultate relevante. E doar o chestiune de echilibru. Ai putea face un mic exerciţiu aristotelic, puţină gândire logică ar fi foarte oprtună în lumea ilogică din jur. 

 

PEŞTI  În acest început de weekend poți să îți folosești spiritul ambițios și constructiv, poți să ai abilități mai bune de planificare și organizare. Acțiunile tale pot fi dictate de un simț înnăscut al distribuirii echitabile a ceea ce se cuvine fiecărei persoane. Poți să exerciți o anumită influență, aproape magică, asupra celor din jur, profită de ea pentru a inocula ideile pe care ți le dorești.


dG5OOuR.gif


#2
Guest_M0taNeL^_*

Guest_M0taNeL^_*

 • Guests
 • Warns

Dar, oare, taurul, nu are si niste sanse sa castige un bilet la pariuri, ca ce s-a intamplat weekend-ul trecut, si saptamana de Europa, sa ma ierte D-zeu :))  #3
negruTi

negruTi
  pistolarii powah!

 • Loyalty
 • PipPipPipPipPipPip
 • posts
 • 405
 • Warns
Likes
 • Joc Preferat:CS 1.6

Dar, oare, taurul, nu are si niste sanse sa castige un bilet la pariuri, ca ce s-a intamplat weekend-ul trecut, si saptamana de Europa, sa ma ierte D-zeu :))  

 

 

greu:)))


b_560_95_1.png

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users