Jump to content

Welcome to PISTOLARII România @ Since 2011
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Toggle shoutbox Shoutbox Open the Shoutbox in a popup

@  JeX : (01 December 2023 - 06:59 AM)

Neata

@  Tiberiw : (01 December 2023 - 03:34 AM)

Neata

@  Addicted. : (30 November 2023 - 10:17 PM)

salutare

@  Tiberiw : (30 November 2023 - 08:40 PM)

https://down-cs.su/ - Counter Strike Original - Download.exe

@  mindfreak. : (30 November 2023 - 08:33 PM)

Dă-mi un link

@  JeX : (30 November 2023 - 08:32 PM)

Descarca dr aici de la noi 1 și merge după

@  mindfreak. : (30 November 2023 - 08:31 PM)

Crezi că pot să intru?

@  mindfreak. : (30 November 2023 - 08:31 PM)

Păi și dacă iau altul?

@  mindfreak. : (30 November 2023 - 08:31 PM)

Nu am

@  JeX : (30 November 2023 - 08:30 PM)

Nebun dacă ai cs nonsteam ați a detectat puginul anticheat ca an cs ala ai wall:)

@  mindfreak. : (30 November 2023 - 08:20 PM)

Am cs de la warzone trebuie sa iau altul?

@  mindfreak. : (30 November 2023 - 08:20 PM)

BUILD 3378 SERVER (0 CRC) Server # 68 Error: server failed to transmit file 'sound/misc/explodebmbpisto.wav' Kicked :"WallHack Detec

@  mindfreak. : (30 November 2023 - 08:19 PM)

Am incercat si eu sa intru pe server si apare asta..

@  Tiberiw : (30 November 2023 - 07:03 PM)

Zohane ti-am facut avataru, e la cadouri

@  JeX : (30 November 2023 - 06:07 PM)

La mulți ani!!Andrei și Andreea care sunteți pe aici

@  M0taNeL^ : (30 November 2023 - 05:49 PM)

Mie mi le deschide

@  M0taNeL^ : (30 November 2023 - 05:49 PM)

Nici aici nu merge? Ce D-zeu?

@  Tiberiw : (30 November 2023 - 05:30 PM)

Nu merge motane

@  Tiberiw : (30 November 2023 - 05:26 PM)

Cu munca asta.. :))

@  M0taNeL^ : (30 November 2023 - 05:16 PM)

Ba seara, ba dimineata, nu mai stim nimic


negruTi

negruTi

Member Since 24 Oct 2023
Offline Last Active Today, 01:20 AM
*****

NOI FACEM CADOURI - TU TE BAGI? [CONCURS] Christmas BOX

29 November 2023 - 12:39 AM

                    PLAY.PISTOLARII.RO.svg

 


Participă la Concursul Christmas BOX și Câștigă Premii Exclusive!

Salut, dragi jucători CS 1.6 de pe comunitatea Pistolarii.Ro! V-am pregătit ceva special - un concurs care vă va încânta cu premii incredibile! Sunteți gata să vă puneți abilitățile la încercare și să câștigați premii de neratat?

Perioada concursului: 01.12.2023 - 01.01.2024
Premii fantastice pentru câștigători:

Locul 1 in TOP15:

O pereche de căști personalizate cu emblema Pistolarii.Ro
Un mouse personalizat cu logo-ul comunității noastre
Acces VIP permanent pe serverul nostru CS 1.6


Locul 2 in Top15:

Un tricou exclusiv Pistolarii.Ro
O căciulă personalizată cu emblema comunității noastre
Acces
VIP permanent pe serverul nostru PLAY.PISTOLARII.RO

Locul 3 in Top15:

O căciulă personalizată cu emblema Pistolarii.Ro
Acces
VIP gratuit pentru 3 luni pe serverul nostru 


Reguli de participare:

Interzis utilizarea oricărui tip de coduri, hacks sau alte programe care ar putea conferi un avantaj neloial. Cei surprinși cu astfel de practici vor fi eliminați automat din concurs și pot suporta sancțiuni suplimentare conform regulamentului serverului.
Respectați ceilalți jucători și membrii echipei administrative. Orice comportament abuziv sau conflict major va duce la eliminarea din concurs.
‍♂ Nu tolerăm
limbajul abuziv sau comportamentul nepotrivit. Mențineți un mediu prietenos și plăcut pentru toți.Pentru a participa, vă rugăm să lăsați un răspuns la acest topic cu mesajul: "Particip" sau ce vreti voi, doar sa raspundeti la acest topic.

 

 

SUCCES TUTUROR - CEI CARE PARTICIPA POT LASA DE AZI REPLY !!!!

TRANSPORTUL ESTE GRATUIT, NOI SUPORTAM TOATE COSTRUILE 


Google Sterge Conturi Gmail !

28 November 2023 - 01:15 PM

Pe Scurt

Chiar dacă nu este încă timpul pentru curățenia de primăvară, milioane de conturi Gmail rămase „fără stăpân” vor fi șterse definitiv în luna decembrie. Google spune că a informat despre aceste planuri încă din prima parte a acestui an, citând ”inactivitate prelungită” și nevoia de a face din Gmail un serviciu mai sigur pentru toată lume


Sursa:Daca imi sterg gmail urile la conturile de steam sa le **** in **** asa ca pregatiti va din timp sa va schimbati adresa de gmail de pe conturile vechi steam pe o noua adresa pe yahoo 

 ori cum am peste 1k de adrese de gmail aia e se mai intampla no stress re-creez altele 
imi pasa si de voi sa aflati  ca sa nu ziceti dupaia ca v am furat eu conturile ..hahha


[Felicitari Upgrade] Zohan

28 November 2023 - 12:26 AM

Dragă Zohan,

Îți transmit cele mai călduroase felicitări pentru avansarea ta în echipă, trecând de la rolul de moderator la cel de super moderator în comunitatea noastră. Această promovare este o recunoaștere binemeritată a angajamentului și a contribuției tale valoroase în cadrul forumului.

Dorim să subliniem eforturile tale remarcabile de a menține un mediu pozitiv și prietenos pentru toți membrii, încurajând discuțiile să fie constructive și utile. Implicarea ta activă în comunitatea noastră a avut un impact semnificativ, aducând entuziasm și susținând inițiative care au crescut nivelul de participare și au îmbunătățit experiența fiecărui utilizator.

Faptul că ești o prezență constantă, că ai făcut postări relevante și că ai fost mereu deschis să ajuți alți membri demonstrează pasiunea ta pentru această comunitate și pentru jocul nostru preferat, Counter-Strike 1.6 si mai nou si CS2.

Avansarea ta la statutul de super moderator vine cu responsabilități noi, iar noi suntem încrezători că vei continua să îți dedici eforturile pentru a aduce comunitatea noastră la noi culmi. Ne dorim să colaborăm strâns pentru a crește și mai mult atmosfera primitoare și pentru a oferi suport tuturor celor implicați în acest spațiu virtual.

Felicitări din partea întregii echipe pentru această realizare remarcabilă! Așteptăm cu nerăbdare să vedem ce contribuții valoroase vei aduce în continuare pentru comunitatea noastră.

Este esențial să menționăm că fiecare dintre voi face parte din această comunitate și că eforturile voastre sunt valorificate și apreciate. Suntem recunoscători pentru fiecare postare, fiecare răspuns sau orice altă formă de contribuție adusă acestui spațiu. Vă mulțumim pentru activitatea voastră și pentru faptul că sunteți prezenți aici, ajutând la creșterea și dezvoltarea acestui loc.

Vreau să vă încurajez să continuați să fiți activi și implicați în discuții, să aduceți idei noi și să vă susțineți reciproc. Eforturile voastre nu trec neobservate.

Mai mult decât orice, suntem o comunitate și ne dorim să creștem împreună. Astfel, fiecare contribuție contează și ne îndreaptă către obiectivul nostru comun: să facem din acest forum un loc și mai vibrant și mai util pentru pasionații de CS 1.6 & CS2 si de ce nu si alte jocuri.

Cu cele mai bune urări,

Echipa de administrare


[ANUNT] CONNECT SERVER & TEAMSPEAK

24 November 2023 - 11:15 PM

Salutare. De acum înainte, membrii cu grad de admin sau VIP pe serverul nostru trebuie să fie conectați pe Teamspeak în timp ce sunt activi pe server. Neprezentarea pe Teamspeak în timpul conectării pe server va conduce automat la eliminarea drepturilor respective, fără posibilitatea discuțiilor ulterioare.

Această decizie a fost luată pentru că cei care nu participă pe Teamspeak și nu respectă regulile comunității și ale serverului nu aduc niciun beneficiu colectivității noastre. Avem nevoie de membri care să contribuie pozitiv la creșterea și dezvoltarea comunității noastre. În lipsa unor astfel de persoane, va fi dificil să ne atingem obiectivele. Cei care nu respectă aceste reguli nu sunt considerați un avantaj pentru comunitatea noastră.

În concluzie, vă solicităm să respectați regulamentul comunității dacă doriți să rămâneți într-o poziție privilegiată aici. În caz contrar, vă încurajăm să vă bucurați de experiența de jucători obișnuiți, fără să aveți obligații suplimentare.

 

Există riscul de a pierde unii dintre adminii noștri, însă începutul modest și progresul înregistrat în doar 3 luni ne-au plasat într-o poziție destul de populară în comparație cu alte servere cu ani de experiență. Cu toate acestea, există riscul de a pierde câțiva admini și de a relua procesul de la zero. Cei care nu respectă regulile vor fi eliminați, indiferent de impactul pierderii lor asupra echipei.

Dorim să construim și să menținem un mediu plăcut și productiv pentru toți cei implicați. Dacă unii membri nu aduc beneficii comunității și refuză să respecte reguli minore, cum ar fi conectarea pe Teamspeak, poate fi mai potrivit să ocupe poziții de jucători obișnuiți. Aceste reguli, deși minore, contribuie la armonia și comunicarea eficientă în cadrul echipei.

Vrem să dezvoltăm o comunitate sănătoasă, iar pentru aceasta, mulțumim celor care sunt și doresc să facă parte din această comunitate și care respectă regulile stabilite. Apreciam eforturile și contribuțiile lor la mediul nostru.

Vă mulțumim tuturor pentru înțelegere și sprijin continuu în construirea unei comunități mai bune.


[SCHIMBAREA HARTII PE TIMP DE NOAPTE] ADMINI

24 November 2023 - 10:57 PM

Salut echipei noastre de admini,

Vreau să vă reamintesc de o regulă importantă care va influența experiența noastră colectivă pe serverul nostru . După ora 22:00, vă rog să mențineți harta pe 'dust2' și să evitați schimbarea acesteia până la ora 10:00 a următoarei zile. Această decizie nu este luată aleatoriu sau fără un motiv anume.

Avem un proiect de investiție serios în boost-uri pentru a încuraja participarea jucătorilor. Prin menținerea hărții pe 'dust2' în acest interval orar, ne asigurăm că jucătorii noștri se simt în largul lor și sunt atrași să se alăture și să se bucure de experiența oferită de comunitatea noastră.

Înțeleg că varietatea hărților este esențială pentru a menține interesul și diversitatea jocului, dar această decizie strategică este temporară și are un scop bine definit. Cei care nu respectă această regulă vor fi supuși unor sancțiuni, inclusiv scăderea gradului sau chiar eliminarea din funcție.

Îmi doresc să construim împreună o comunitate sănătoasă și prietenoasă, unde toți jucătorii se simt bineveniți și își pot exprima pasiunea pentru cs într-un mediu plăcut.

Vă mulțumesc pentru efortul vostru și pentru înțelegere. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, vă rog să nu ezitați să le adresați .

Cu respect,
negruTi