Jump to content

Welcome to PISTOLARII România @ Since 2011
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Toggle shoutbox Shoutbox Open the Shoutbox in a popup

@  Serban : (29 February 2024 - 01:44 PM)

re

@  DwL : (29 February 2024 - 12:04 PM)

re

@  CraZy- : (29 February 2024 - 11:22 AM)

Neata

@  Nobody : (29 February 2024 - 10:33 AM)

Re

@  mindfreak. : (29 February 2024 - 10:04 AM)

Neata

@  btxp3dro : (28 February 2024 - 03:14 PM)

https://pistolarii.ro/index.php?/topic/404-banlist-btxp3dro/

@  heroiNNa : (27 February 2024 - 02:54 PM)

Salut

@  Nobody : (27 February 2024 - 01:29 PM)

Salut

@  E R R O R : (27 February 2024 - 01:20 PM)

Neata :)

@  E R R O R : (25 February 2024 - 01:35 PM)

Salut! Am lăsat ieri la postul lui Dwl pozele făcute lui azen și wg-ul, va rog sa va dați o părere înainte de ședință. Este la staff only. Mulțumesc!

@  Serban : (24 February 2024 - 06:58 PM)

da?

@  heroiNNa : (24 February 2024 - 05:59 PM)

Salut

@  FrunzaB : (24 February 2024 - 05:06 PM)

serban !

@  Lovely : (24 February 2024 - 04:25 PM)

hai noroc

@  Nobody : (24 February 2024 - 12:18 PM)

:))

@  CraZy- : (24 February 2024 - 12:15 PM)

Abia m'am trezit Nobody. Ajunge atâta somn :))))

@  Nobody : (24 February 2024 - 12:05 PM)

Culca-te! :)

@  CraZy- : (24 February 2024 - 11:56 AM)

Neața!

@  Nobody : (24 February 2024 - 11:42 AM)

:)))

@  valentinn : (24 February 2024 - 11:01 AM)

buna dimineata la cafeluta sa aveti un zambet minunat :))


Photo

[Horoscop]12/11/2023


 • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1
Zohan

Zohan
  Power Of God

 • Members
 • PipPipPipPipPipPip
 • posts
 • 115
 • Warns
Likes
 • Laptop/PC:PC
 • Model Laptop/PC:i3-12th gen
 • Sistem de Operare:Windows 11 Pro
 • Placa Video:1050 ti
 • Procesor:i3-12th gen
 • RAM:16 gb
Berbec
 
 
Cu Luna în tranzit prin zodia Scorpion, prin casa resurselor financiare pe care le deții la comun cu partenerul, intimității și transformărilor la nivel emoțional, s-ar putea să te lupți cu niște frici. Pe de altă parte, este posibil să discuți pe teme de putere, control și bani. Vei fi mai atentă la venituri, cheltuieli, astfel încât să găsești o soluție eficientă la o problemă pe care o ai acum.
 
 
 
 
Taur
 
 
Deși este posibil să nu vrei să recunoști, astăzi ai nevoie de partener mai mult ca oricând și chiar dacă au existat dispute, nu vrei să lași de la tine, ții la orgoliu. S-ar putea ca o decizie pe care ai luat-o, să-l afecteze și pe acesta și te deranjează faptul că nu a fost cea mai bună decizie pe care ai luat-o până acum.
 
 
 
Gemeni
 
 
Astăzi, Luna traversează Scorpionul, un semn al emoțiilor intense, respectiv casa muncii și a sănătății. Este posibil ceva să nu funcționeze cum trebuie la serviciu și acest lucru să se răsfrângă și asupra sănătății, pentru că s-ar putea să ai o stare mai puțin plăcută. De asemenea, s-ar putea răscoli anumite afecțiuni mai vechi, așa că ai grijă!
 
 
 
Rac
 
 
Posibil, astăzi, să faci niște investiții pentru o pasiune sau cumperi un cadou unei persoane dragi, participi la un eveniment important în viața unui prieten. În planul sentimental este posibil să ai parte de emoții și dorințe intense, dar și de surprize neașteptate.
 
 
 
Leu
 
 
Posibil, astăzi, să te sfătuiești cu familia și să luați decizii privind un imobil sau niște bunuri de o valoare mai mare, pe care le dețineți împreună. În partea a doua a zilei, s-ar putea să cauți oferte pentru a mai pleca câteva zile într-o minivacanță, însă nu prea găsești ce dorești.
 
 
 
Fecioară
 
 
Posibil, astăzi, să fii nevoită să faci niște deplasări pe care nu le aveai programate și totul să se dea peste cap. Pe de altă parte, sectorul comunicării este dinamic și este posibil să fii hotărâtă atunci când iei o decizie, când ții la o opinie și să ai argumente puternice.
 
 
 
 
Balanță
 
Contextul astral de astăzi îți aduce cheltuieli neașteptate sau poate găsești metode noi de a face bani, să îi administrezi mai bine, să faci niște investiții, să-ți dai mai multă valoare atunci când porți niște negocieri.
 
 
 
Scorpion
 
 
Cu Luna în tranzit prin zodia ta, astăzi este o zi cu emoții intense și ești mai sensibilă, așa că cei din jurul tău vor fi nevoiți să fie mai atenți, dacă nu vor să te supere. Chiar dacă din punct de vedere financiar nu stai prea bine, este posibil să faci și niște investiții în casă, să lucrezi la confortul tău, să eficientizezi timpul în gospodărie, pentru a avea timp și pentru tine.
 
 
 
Săgetător
 
 
Cu Luna în tranzit prin casa frământărilor interioare, astăzi, este posibil să se reactiveze suferințe mai vechi, să-ți aduci aminte de o fostă iubire, să simți că ai momente de blocaj, că nu poți înainta. Dacă reusești să lași în urmă trecutul și să detașezi de niște gânduri, care nu-ți dau pace, vei reuși să-ți trăiești viața pe care ți-o dorești.
 
 
 
Capricorn
 
 
Posibil, astăzi, să nu-ți poți ascunde sentimentele față de cei dragi, cineva apropiat, mai ales dacă s-a întâmplat o situație în planul amoros și nu ai putut să o gestionezi. S-ar putea să nu-ți placă ce auzi și să nu reacționezi prea bine, însă cei cărora le ceri un sfat sau o părere, îți vor binele și văd mult mai bine din afară cum stau lucrurile.
 
 
 
Vărsător
 
 
Posibil astăzi să evaluezi o situație la locul de muncă, mai ales relația cu șefii, cu care ai avut tot mai des conflicte. Faci eforturi să nu reacționezi impulsiv și-ți propui niște obiective profesionale. Dacă abordezi constructiv tranzitul planetelor prin casa carierei, vei avea numai de câștigat.
 
 
 
Pești
 
 
Cu Luna în zodia Scorpion, în casa cunoașterii, astăzi îți propui să-ți lărgești orizonturile. Ai mintea deschisă și ești interesată să acumulezi mai multă informație. Pentru că Mercur, în tranzit prin casa carierei, formează un aspect tensionat cu Saturn din casa personalității, este posibil să-ți faci un plan, prin care să le comunici șefilor nemulțumirile tale.
 
 

dG5OOuR.gif

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users