* UCL *
Arsenal - Bayern -> Sezonul ratat al celor de la Bayern se va incheia cu o eliminare prematura din UCL.
PSG - Barcelona -> Mbappe nu va mai fi asa "tacut" pe teren cum a fost acum doi ani cu Real ( viitoarea destinatie ).
Man. City - Real Madrid -> Real e prea puternica anul asta, City se chinuie si prin campionat.
Dortmund - Atl. Madrid -> Atl. Madrid nu rupe gura "targului", trece Dortmund la pas de ei.
Finala: Dortmund - Real Madrid
Catigatoarea: Real Madrid ( Los Blancos for life )
* UEL *
Liverpool - Atalanta -> Liverpool isi revina dupa ce au avut mai multi accidentati in ultima perioada, revin starurile si incep sa castige si fara emotii.
AC Milan - As Roma -> Milan nu prea ia bataie de la Roma, un derby pe cinste dar Milan e in forma mai buna.
Benfica - Marseille -> Un meci de care pe care. Marseille si-a anulat meciul in campionat pentru aceasta dubla. Aceasta decizie e cu doua taiusuri, dar merg pe mana lor.
Leverkusen - West Ham -> Nu vad cum ai putea trece de Leverkusen, au o forma exceptionala si nu vad sa se incurce.
Finala: Liverpool - Bayer Leverkusen
Catigatoare: Bayern Leverkusen ( nu ai cum sa-i bati ).
* Conference League *
Viktoria Plzen - Fiorentina -> Un sezon modest facut de "La Viola", dar cred ca sunt favoriti si vor trece de Plzen.
Olympiacos - Fenerbahce -> Fener va avea viata grea cu grecii, dar eu cred ca in retur la Fener acasa se va decide calificarea.
Paok - Club Brugge -> Eu zic ca Luvescu Jr. va avea un cuvant greu de spus in aceasta competitie.
Lille - Aston Villa -> Cand zici Unai Emery zici trofeu, dar se pare ca in Franta toti isi anuleaza etapele de campionat inaintea meciului European. Totusi Lille anul asta nu e chiar asa "foc".
Finala: Fiorentina - Aston Villa
Castigatoare: Aston Villa ( e anul lor ).
Strict parere personala